ArrowTainment
Giving Art Direction
Producten

PROGRAMMA FORMATS

ArrowTainment is meester in het bedenken van goede formats voor televisie en film. Van amusement tot drama en van show tot verborgen camera. Bij ArrowTainment worden de juiste ingrediënten samengevoegd tot een spannend, attractief, interactief of informatief programma. Momenteel beheert ArrowTainment de volgende formats en concepten:


WIE DENK JE WEL WIE IK BEN?!

entertainend programma waarin mensen zich anders voordoen dan ze in werkelijkheid zijn om hun omgeving op de hak te nemen. Hoe ver gaan de kandidaten? En wie trappen erin?


MISSION IMPOSSIBLE

spannende global spelshow, waarin drie koppels tot het uiterste moeten gaan om een felbegeerde prijs in de wacht te slepen. Bewapend met een kleine camera begeven ze zich op zeer glad ijs.


NIEUW GOUD

Reportage over jonge sporters, die uiteindelijk hun ultieme doel willen bereiken: Goud voor Nederland.


VERGETEN PIJN

Filmscript over drie vriendinnen met een gruwelijk geheim, die elkaar na jaren weer tegenkomen en dan voor een groot dilemma komen te staan. Hoe lang blijft hun pact stand houden?


ER VALLEN MENSEN UIT DE HEMEL

Bewerkt oorlogsdagboek over een jongeman die zijn familie en geliefde achter moet laten om te vluchten voor de Duitsers. Hij duikt onder in een dorpje vlakbij Arnhem en ontdekt de gruwelijkheden van de oorlog. Als op een dag de parachutisten landen weet hij dat hij vrij is. Maar hoe staat het met zijn geliefde?